Ja, kPNI is er voor iedereen!

Wat voor gezondheidsklachten u ook heeft: het is nooit te laat om te beginnen om u beter te voelen. En vooral: u bent nooit te oud om te beginnen met u beter te voelen. Hoe lang u al met de verminderde gezondheid rondloopt of zeult. Hoe de ziekte ook heet. Hoeveel medicijnen u ook slikt. kPNI is er voor iedereen vanaf 1 jaar.

Ook voor mensen met verslavingsproblematiek

Mensen die verslaafd zijn aan alcohol, soft- en harddrugs kan ik mede door het beheersen van ontwenningsverschijnselen begeleiden bij het aangaan naar een andere lifestyle, mits zij onder behandeling staan bij een verslavingszorgcentrum. Ook is vereist dat de behandelaar of de begeleider in kwestie bereid is tot samenwerking met mij.

Voor wie niet?

Mensen die aan kanker lijden of herstellende daarvan zijn, kan ik zelf niet behandelen. Wel kan ik doorverwijzen. Verder kan ik u niet van dienst zijn bij acute zorg van botbreuken. Wel kan ik ondersteunen met een voorspoedig herstel van uw botten.

© Copyright - Prosit! Op uw Gezondheid