Prosit! namens Marianne Bulder

De mens achter Prosit! gaat over mij en mijn samenwerking met mensen. Mensen zoals u, uw gezondheid, kansen en mogelijkheden, angsten en onmogelijkheden. De mens als geheel zien – in het geheel van uw leven, daar staat ik voor in mijn behandeling.

Tijdens uw behandeling leert u hoe uw lichaam werkt en waarom, zodat u keuzes kunt maken om iets te doen of te laten. Met als gevolg een toenemende gezondheid van uw fysieke, emotionele en geestelijke welzijn.

Wat is voor mij als therapeut optimale gezondheid?

Iemand die krachtig in het leven staat met energie, vitaliteit en geesteskracht, gefocust kan concentreren wanneer dat nodig is, met optimisme. Met een gezonde huid, levenslust en een actief libido.

Die in staat is kansen te zien en te grijpen. Zich gelukkig voelt in werk en vrije tijd. Vriendschappen kent met andere mensen. Beweegt binnen zijn of haar mogelijkheden. En zich daar vrij in voelt. Omdat pijn, jeuk, lichamelijk en geestelijk ongemak daarin slechts als signalen functioneren. En niet het leven hebben overgenomen.

Daar sta ik voor in mijn behandeling, dat drijft mij en daar maak ik mij hard voor.

Graag tot ziens.

Met gezonde groet,

Marianne Bulder