Goed nieuws ondanks uw pijn, ziekte en ongemak

Het goede nieuws is dat uw lichaam optimaal werkt! Hoe ziek u ook bent en hoeveel lichamelijk ongemak u ook ervaart. Optimaal met de voeding die eet – wel te verstaan. Uw lichaam doet wat het kan met de gegeven producten die u als voeding heeft aangezien, maar die uw gezondheid en lifestyle niet ten goede kwamen. Dat kan anders, beter.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Er zal dus iets moeten veranderen om u beter te gaan voelen. Daarvoor is het nodig dat u uw huidige kennis over voeding loslaat of tenminste tijdelijk kunt parkeren. Nieuwe kennis omarmt en daarmee pijn en oud zeer letterlijk achter u laat. Want in mijn uitleg over de werkingsmechanismen van uw lichaam hoort u dingen die haaks op de informatie staan die u kent. Zodat u de voor u optimale gezondheid kunt bereiken.

Optimale gezondheid

Wat is dat eigenlijk, optimale gezondheid? Da’s voor iedereen anders. Iemand met astma kan besluiten om na behandeling te leven met nog maar zeldzame astma aanvallen. Gewoon omdat hij anders te veel moet aanpassen in zijn voeding en levensstijl. Een ander gaat voor astmavrij.

Met de kennis over voeding en lifestyle die ik met u deel, staat u weer aan het roer van uw gezondheid. U bepaalt hoe ver u daarmee wenst te gaan.