De grenzen van behandeling

Ook binnen de kPNI zijn er grenzen bij wat er aan verbetering bij gezondheidsklachten bereikt kan worden. Dit ligt niet alleen aan uw inzet, maar ook aan uw familiegeschiedenis, levensstijl en andere factoren. Daarnaast heb ik als therapeut te maken met grenzen aan mijn kennis, waarmee ik met mijn behandelingen binnen mijn vakgebied te maken heb. Die grenzen respecteer ik voor uw en mijn welzijn.

Gezondheidsklachten, die voortkomen uit kanker of herstel van kanker, verwijs ik daarom door. Cliënten met verslavingen kan ik begeleiden in verband met hun ontwenningsverschijnselen, maar alleen als deze onder behandeling staan bij een verslavingszorginstelling.

Mensen met een vegetarische of vegan levensstijl verwijs ik door. Als mens begrijp ik uw keuze heel goed, maar ik sta er simpelweg als kPNI-therapeut niet achter door wat ik voor mijn werkgebied heb geleerd en bestudeerd. Ook met botbreuken kan ik u niet bijstaan. Ik ben tenslotte geen gipsverbandmeester. Wel kan ik u begeleiden naar een voorspoedig verloop van uw genezingsproces en verdere botgezondheid.

Doorverwijzing

Ik behoud mij het recht voor om u tijdens de intake of een consult door te verwijzen naar een andere therapeut en af te zien van verdere begeleiding of behandeling. Ik zal de reden hiervoor uiteraard toelichten. U bent dan overigens nog steeds gehouden om de kosten van het consult te betalen.

© Copyright - Prosit! Op uw Gezondheid